klantenomgeving
Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Je kunt altijd contact met ons opnemen met de contactgegevens onderaan de pagina.

De avond vóór levering worden de routes gepland en je ontvangt aan het einde de avond een bericht met een tijdvak van 2 uren waarin je de levering kunt verwachten. Is de levering vertraagd, bijvoorbeeld door verkeer, dan wordt het tijdstip continue aangepast. Je kunt dit online volgen met de “track & trace” link welke je in het bericht van de transporteur vindt. Bij Glazz betaal je meestal geen verzendkosten, ondanks de specifieke zorg welke glas nodig heeft tijdens het transport. Onze transporteur is gespecialiseerd in de distributie van kwetsbare goederen en neemt dit mee in zijn routes.
De transporteur levert de bestelling achter de eerste deur op het afleveradres. Bij aflevering in een portiekflat of appartementencomplex is dit in de centrale hal achter de eerste deur.
Indien je gekozen hebt voor het optionele monteren, dan kun je binnen 2 á 3 werkdagen na het afleveren van de goederen een bericht van onze monteur verwachten om de montage met je af te stemmen. De monteur wordt ook geïnformeerd over de datum van aflevering. Heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op! Stuur een bericht naar info@glazz.nl. Of bel met onze helpdesk. Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur.
Controleer dan alstublieft eerst je spam box, soms ontvang je het bericht niet direct in je inbox. Heb je het bericht ook niet in spam box ontvangen, neem dan op de dag van levering contact op met Glazz via info@glazz.nl of 085 888 41 14 , tussen 8:30-12:00 en 13:00-17:00 uur.
Heb je een appartement of woon je in een portiekflat dan is aanvullend transport soms gewenst. De volgende mogelijkheden zijn online via Glazz® te regelen.
  • Levering vóór 8:00 + € 79,50 incl. btw
  • Levering vóór 10:00 + € 49,50 incl. btw
  • Levering vóór 12:00 + € 34,50 incl. btw
  • Inhuizen via trappenhuis tot 5e etage € 135,00 incl. btw
  • Inhuizen via trappenhuis vanaf 5e etage: op aanvraag
  • Inhuizen middels autokraan of verhuislist: op aanvraag